Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Smaližių paštetas
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištiena ((kepenėlės))
150 gramų lašinių
3 vienetai morkų ( (virtos))
100 gramų sviesto
4 vienetai kiaušinių ( (virti))
1 vienetas svogūnų (dideli)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių ((vištienai))
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištų kepenėles nuvalyti,numirkyti ir išvirti su prieskoniais ir druska.Ataušinti.
2.
Lašinukus ir morkas išvirti atskirai,nuovirą nuo lašinukų palikti.Svogūnus smulkinti ir apkepti svieste.
3.
Morkas,lašinukus,kepenėles, 2 kiaušinius,sviestą sumalti,(kas mėgsta galima dėti virtų grybų),dėti kepintus svogūnus,prieskonius,pilti nuoviro lašinukų ir gerai išminkyti.
4.
Indelį,į kurį dėsime paštetą patepti trupučiu aliejaus,likusius 2 kiaušinius pjauti pusiau ir talpinti į indelius pjūviu į apčią.Toliau dėti paštetą,paspausti ir padėti šaltai.Sustingus paštetą išimti iš indelio ir patiekti su majonezu ar kitu mėgstamu priedu.

Smaližių paštetas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištų kepenėles nuvalyti,numirkyti ir išvirti su prieskoniais ir druska.Ataušinti.

  2. Lašinukus ir morkas išvirti atskirai,nuovirą nuo lašinukų palikti.Svogūnus smulkinti ir apkepti svieste.

  3. Morkas,lašinukus,kepenėles, 2 kiaušinius,sviestą sumalti,(kas mėgsta galima dėti virtų grybų),dėti kepintus svogūnus,prieskonius,pilti nuoviro lašinukų ir gerai išminkyti.

  4. Indelį,į kurį dėsime paštetą patepti trupučiu aliejaus,likusius 2 kiaušinius pjauti pusiau ir talpinti į indelius pjūviu į apčią.Toliau dėti paštetą,paspausti ir padėti šaltai.Sustingus paštetą išimti iš indelio ir patiekti su majonezu ar kitu mėgstamu priedu.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų