Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sojos guliašas saldžiai aštriam padaže
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
1 česnakų
200 gramų sojos (kubeliai)
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
2 valgomieji šaukštai grietinės
2 vienetai sultinio (vištienos, kubeliai)
120 gramų čili pipirų (saldus padažas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sojos kubelius išverdame 2 l vandens su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės (10-15 min).
Nusunktus virtus sojos kubelius pakepiname aliejuje su smulkintu česnaku. Supilame maždaug stiklinę nuoviro, kuriame virė soja. Beriame miltus, dedame grietinę ir supilame saldžiai aštrų padažą. Galima įdėti dar šaukštą pomidošų padažo. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru bei miltais. Jų galima dėti mažiau. Tiekiame su naminiais kiaušinio makaronais, ar virtais ryžiais ;)

Sojos guliašas saldžiai aštriam padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sojos kubelius išverdame 2 l vandens su 2 kubeliais sultinio. Virti tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės (10-15 min).
Nusunktus virtus sojos kubelius pakepiname aliejuje su smulkintu česnaku. Supilame maždaug stiklinę nuoviro, kuriame virė soja. Beriame miltus, dedame grietinę ir supilame saldžiai aštrų padažą. Galima įdėti dar šaukštą pomidošų padažo. Guliašo tirštumą reguliuojame sojos nuoviru bei miltais. Jų galima dėti mažiau. Tiekiame su naminiais kiaušinio makaronais, ar virtais ryžiais ;)

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (8)


  • Renata 2018-04-25 17:40

    Tikrai skanu ir labai greita, aš asmeniškai vietoje padažio dėjau marinuotą mišrainę :cukinijos, paparika, česnakas, pomidorų padažas, truputį aliejaus. Skanu!


  • Julija 2017-05-08 10:52

    Super! Labai skanu☺ Ačiū už receptuką.


  • Veg 2013-01-02 19:36

    O be grietinės skonis labai susigadintų?


  • October 2011-06-16 18:48

    Makaronai, ar kas ten, tai nelabai skaniai atrodo :D bet pamėginsiu pasigaminti, nors ir su kitu padažu :)


  • Inga 2010-02-21 13:08

    Oi čia taip netyčia :juokauju:


  • Inga 2010-02-21 13:06

    Naudojau kitą saldžiarūgštį padažą ir vistiek gavosi labai skanus :super: receptukas geras ;-) :bravo:


  • Jogys 2010-01-06 20:16

    Visai skaniai, skonis labai priklauso nuo cili padazo, as naudojau kazkoki saldziarugsti su slyvomis ir vyno actu, neiprastas skonis...


  • braske 2009-04-07 22:23

    ;-) :super:


Daugiau receptų