Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sojų varškė su sezamais
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
3 česnakų
šiek tiek imbierų (šaknis)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis krakmolo (bulvių)
1 vienetas kiaušinių
7 valgomieji šaukštai sojos padažo
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (pikantiškas)
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
100 gramų sezamo sėklų
400 gramų sojos varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sojų varškę supjaustykite nedideliais kubeliais.
Maždaug 3-4 cm imbiero šaknies nuvalykite ir sutarkuokite smulkia tarka.
Nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite sultis.
Sumaišykite citrinų sultis, sojų padažą ir krakmolą, po to suberkite citrinos žievelę, imbierus, smulkintą česnaką, žiupsnelį pipirų ir viską išmaišykite.
Varškės gabaliukus iš visų pusių aptepkite šiuo marinatu ir palaikykite 10 min.
Išplakite kiaušinį su pomidorų padažu.
Kiekvieną varškės gabaliuką suvilgykite pomidorų padažo bei kiaušinio plakinyje, apvoliokite sezamų sėklomis, iš visų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje ir iškepus dėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalai.
Patiekite su virtais ryžiais, sojų makaronais, daržovėmis bei grietine.
Skanaus!

Sojų varškė su sezamais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sojų varškę supjaustykite nedideliais kubeliais.
Maždaug 3-4 cm imbiero šaknies nuvalykite ir sutarkuokite smulkia tarka.
Nutarkuokite citrinos žievelę ir išspauskite sultis.
Sumaišykite citrinų sultis, sojų padažą ir krakmolą, po to suberkite citrinos žievelę, imbierus, smulkintą česnaką, žiupsnelį pipirų ir viską išmaišykite.
Varškės gabaliukus iš visų pusių aptepkite šiuo marinatu ir palaikykite 10 min.
Išplakite kiaušinį su pomidorų padažu.
Kiekvieną varškės gabaliuką suvilgykite pomidorų padažo bei kiaušinio plakinyje, apvoliokite sezamų sėklomis, iš visų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje ir iškepus dėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalai.
Patiekite su virtais ryžiais, sojų makaronais, daržovėmis bei grietine.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Nastiušha

Komentarai


Daugiau receptų