Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokaladinis cukinijų pyragas
AUTORIUS:
Ieva
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Gardusis ir visai lengvai paruošiamas šokoladinis cukinijų pyragas, kurį privalo išbandyti kiekviena šeimininkė, parsinešusi iš savo daržo šį gėrį - cukiniją. Gardusis ir visai lengvai paruošiamas šokoladinis cukinijų pyragas, kurį privalo išbandyti kiekviena šeimininkė, parsinešusi iš savo daržo šį gėrį - cukiniją. Ieva
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų cukinijos
300 gramų miltai
5 vienetai kiaušinių
250 gramų cukraus
1 stiklinė aliejaus
4 valgomieji šaukštai kakavos
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1.5 arbatinio šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas sutarkuojame tarka ir paliekame pastovėt tam tikrą laiką. Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame aliejų ir gerai paplakame.
2.
Cukinijas sudedame į tešlą, suberiame miltus su kepimo milteliais, druska, cinamonu bei kakavos milteliais.
3.
Įkaitiname orkaitę iki 180°C ir pyragą kepame apie 40 - 50 min. iškepusį ir atvėsusį pyragą galima papuošti ištirpintu šokoladu pagal savo nuožiūrą. Skanaus!

Šokaladinis cukinijų pyragas

Recepto autorius: Gardusis ir visai lengvai paruošiamas šokoladinis cukinijų pyragas, kurį privalo išbandyti kiekviena šeimininkė, parsinešusi iš savo daržo šį gėrį - cukiniją. Ieva
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Cukinijas sutarkuojame tarka ir paliekame pastovėt tam tikrą laiką. Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame aliejų ir gerai paplakame.

  2. Cukinijas sudedame į tešlą, suberiame miltus su kepimo milteliais, druska, cinamonu bei kakavos milteliais.

  3. Įkaitiname orkaitę iki 180°C ir pyragą kepame apie 40 - 50 min. iškepusį ir atvėsusį pyragą galima papuošti ištirpintu šokoladu pagal savo nuožiūrą. Skanaus!

Receptą atsiuntė Ieva

Komentarai


Daugiau receptų