Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinė tarta su maskarponės sūriu ir avietėmis
AUTORIUS:
Lauryna
INGREDIENTAI:
1 stiklinė aviečių
6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
200 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
350 gramų sausainių (šokoladiniai)
60 gramų sviesto
250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainiai smulkiai sulaužome ir sumaišome su tirpintu sviestu.
Gauta mase išklojame formos apačią ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standžios masės, sudėkite susmulkintą maskarponės sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Sušalus tartos pagrindui sudėkite ant jos pasigamintą maskarponės sūrio ir grietinėlės masę, o ant viršaus išdėliokite avietes.
Paruoštą tartą padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
Patiekite šaltą.
Skanaus!

Šokoladinė tarta su maskarponės sūriu ir avietėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sausainiai smulkiai sulaužome ir sumaišome su tirpintu sviestu.
Gauta mase išklojame formos apačią ir padedame 30 min. į šaldytuvą.
Išplakite grietinėlę su cukraus pudra iki standžios masės, sudėkite susmulkintą maskarponės sūrį ir viską gerai išmaišykite.
Sušalus tartos pagrindui sudėkite ant jos pasigamintą maskarponės sūrio ir grietinėlės masę, o ant viršaus išdėliokite avietes.
Paruoštą tartą padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
Patiekite šaltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Lauryna

Komentarai


Daugiau receptų