Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladiniai pyragaičiai aptepti abrikosų džemu
AUTORIUS:
Ramunė
INGREDIENTAI:
170 gramų cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
4 vienetai kiaušinių
170 gramų kvietinių miltų
160 gramų juodojo šokolado
160 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
20 gramų vanilinio cukraus
300 gramų džemo (abrikosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
Skanaus.

Šokoladiniai pyragaičiai aptepti abrikosų džemu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus.
Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ramunė

Komentarai


Daugiau receptų