Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladiniai triufeliai sveikuoliams
AUTORIUS:
Uršulė
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Labai puiki alternatyva smaližiams, mėgstantiems šokoladą, kurie nori išbanyti naujų receptų, ar be sąžinės graužaties mėgautis šokoladiniu skanėstu, nes sudėtyje Labai puiki alternatyva smaližiams, mėgstantiems šokoladą, kurie nori išbanyti naujų receptų, ar be sąžinės graužaties mėgautis šokoladiniu skanėstu, nes sudėtyje yra riešutų, datulių. (...daugiau) Uršulė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
300 gramų datulių
1 sauja riešutų
30 gramų kakavos
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
šiek tiek pabarstukų (ar kokoso drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Karštu vandeniu užpilti datules, palikti, kad išbrinktų kelioms minutėms. Po to nupilti vandenį, nukošti datules.
2.
Pusę saujos riešutų sumalti iki miltų, likusius susmulkinti stambesniais gabaliukais.
3.
Smulkintuve (kombaine) sumalti kakavos miltelius, riešutus, po to sudėti datules, druską, ir malti, kol susidarys tiršta, lipni masė.
4.
Rankomis formuoti triufelių rutuliukus, apvolioti pasirinktuose pagarduose.
5.
Prieš degustavimą palaikyti šaldytuve, kad sustingtų. Skanaus!

Šokoladiniai triufeliai sveikuoliams

Recepto autorius: Labai puiki alternatyva smaližiams, mėgstantiems šokoladą, kurie nori išbanyti naujų receptų, ar be sąžinės graužaties mėgautis šokoladiniu skanėstu, nes sudėtyje ( ...daugiau ) Uršulė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 18
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Karštu vandeniu užpilti datules, palikti, kad išbrinktų kelioms minutėms. Po to nupilti vandenį, nukošti datules.

  2. Pusę saujos riešutų sumalti iki miltų, likusius susmulkinti stambesniais gabaliukais.

  3. Smulkintuve (kombaine) sumalti kakavos miltelius, riešutus, po to sudėti datules, druską, ir malti, kol susidarys tiršta, lipni masė.

  4. Rankomis formuoti triufelių rutuliukus, apvolioti pasirinktuose pagarduose.

  5. Prieš degustavimą palaikyti šaldytuve, kad sustingtų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Uršulė

Komentarai


Daugiau receptų