Autorius apie receptą:
Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų žinote šokoladinį riešutų kremą Nutella, tačiau ar kiekvienas iš Jūsų esate ragavę šio neužmirštamo skonio pyrago? Jeigu ne, tuomet
Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų žinote šokoladinį riešutų kremą Nutella, tačiau ar kiekvienas iš Jūsų esate ragavę šio neužmirštamo skonio pyrago? Jeigu ne, tuomet privalote išmėginti šio pyrago receptą.
(...daugiau)(...mažiau)
MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
300 gramų
sausainių
100 gramų
sviesto
50 gramų
žemės riešutų
(smulkintų)
Kremui:
500 gramų
maskarponės sūrio
(arba rikotos)
300 gramų
šokoladinis riešutų kremas
200 mililitrų
grietinėlės
1 stiklinė
uogų
(naudojau vyšnias)
50 gramų
cukraus
40 mililitrų
pieno
35 gramai
želatinos
šiek tiek
vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą masę paskirstykite formoje. Kad sausainių pagrindas sukietėtų, kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 5 minutes.
2.
Atskirame indelyje sumaišykite želatiną su vandeniu. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite sūrio kremą. Pridėkite 150 g šokoladinio kremo Nutella praskiesto 100 ml grietinėle ir viską gerai sumaišykite (žiūrėkite video recepte, kaip mes tai darome). ⅔ paruoštos želatinos sumaišykite su šiltu pienu ir įpilkite į sūrio masę. Paruoštą masę tolygiai paskirstydami tepkite ant sausainių pagrindo sluoksnio. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.
3.
Atskirame dubenėlyje 150g šokoladinio kremo Nutella sumaišykite su 100 ml grietinėle. Gautą masę tolygiai paskirstykite po visą pyrago paviršių. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.
4.
Į uogas įberkite cukrų, pavirkite maždaug 5 minutes (video recepte mes naudojame šaldytas vyšnias). Dar į karštas uogas įdėkite ⅓ paruoštos želatinos ir sumaišykite. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų.
Recepto autorius:
Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų žinote šokoladinį riešutų kremą Nutella, tačiau ar kiekvienas iš Jūsų esate ragavę šio neužmirštamo skonio pyrago? Jeigu ne, tuomet
Recepto autorius:
Tikriausiai kiekvienas iš Jūsų žinote šokoladinį riešutų kremą Nutella, tačiau ar kiekvienas iš Jūsų esate ragavę šio neužmirštamo skonio pyrago? Jeigu ne, tuomet privalote išmėginti šio pyrago receptą.
(
...daugiau...mažiau
)
MyCulinaryCorner
Akcijos:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Elektriniu smulkintuvu sutrinkite bendrame inde sausainius, riešutus ir lydytą sviestą. Paruoštą masę paskirstykite formoje. Kad sausainių pagrindas sukietėtų, kepkite 180 laipsnių temperatūroje, apie 5 minutes.
Atskirame indelyje sumaišykite želatiną su vandeniu. Naudodami elektrinį plakiklį, bendrame inde suplakite sūrio kremą. Pridėkite 150 g šokoladinio kremo Nutella praskiesto 100 ml grietinėle ir viską gerai sumaišykite (žiūrėkite video recepte, kaip mes tai darome). ⅔ paruoštos želatinos sumaišykite su šiltu pienu ir įpilkite į sūrio masę. Paruoštą masę tolygiai paskirstydami tepkite ant sausainių pagrindo sluoksnio. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.
Atskirame dubenėlyje 150g šokoladinio kremo Nutella sumaišykite su 100 ml grietinėle. Gautą masę tolygiai paskirstykite po visą pyrago paviršių. Kad masė sukietėtų, palikite šaldytuve bent 15 minučių.
Į uogas įberkite cukrų, pavirkite maždaug 5 minutes (video recepte mes naudojame šaldytas vyšnias). Dar į karštas uogas įdėkite ⅓ paruoštos želatinos ir sumaišykite. Užpilkite ant viduriniojo sluoksnio. Paruoštą pyragą palikite šaldytuve ne mažiau 3 valandų.
Komentarai