Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis desertas su braškių ir maskarponės kremu
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2.5 stiklinės miltai
1.5 stiklinės cukraus
5 valgomieji šaukštai kakavos
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė grietinėlės
0.5 stiklinės aliejaus
500 gramų sūris (maskarponės)
250 mililitrų grietinėlės
30 gramų želatinos
500 gramų braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukurs išplkti su kiaušiniais, supilti aliejų ir grietinę, įmaišyti miltus bei kakavą. Tešlą supilti į dvi kepimo formas ir kepti 180 C orkaitėje apie 30 min. Atvėsinti.
2.
Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakti iki standžių putų. Maskarponę išsukti su cukrumi, sumaišyti su grietinėle ir želatina.
3.
An vieno lakšto išdėlioti smulkiai pjaustytas braškes, supilti kremą, ir padengti antru tešlos lakštu. Viršų papuošti "Nutellos" kremu bei braškėmis.

Šokoladinis desertas su braškių ir maskarponės kremu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Cukurs išplkti su kiaušiniais, supilti aliejų ir grietinę, įmaišyti miltus bei kakavą. Tešlą supilti į dvi kepimo formas ir kepti 180 C orkaitėje apie 30 min. Atvėsinti.

  2. Želatiną ištirpinti nedideliame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakti iki standžių putų. Maskarponę išsukti su cukrumi, sumaišyti su grietinėle ir želatina.

  3. An vieno lakšto išdėlioti smulkiai pjaustytas braškes, supilti kremą, ir padengti antru tešlos lakštu. Viršų papuošti "Nutellos" kremu bei braškėmis.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai (1)


  • lolgtlol 2016-02-07 11:58

    liuks


Daugiau receptų