Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis duonos pyragas Velykoms
AUTORIUS:
Samanta
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai kakavos
1 arbatinis šaukštelis kavos (tirpi, espreso)
1 stiklinė migdolų (drožlės)
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 vieneto batono
0.5 stiklinės likerio („Bailey“)
0.25 stiklinės likerio („Kahlua“)
50 gramų sviesto
395 gramai kondensuoto pieno
1 vienetas baltojo šokolado (plytelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1. Supjaustykite kubeliais batoną.
2. Ištirpinkite baltą šokoladą. Į jį įmaišykite kakavą, kondensuotą pieną, likerius, miltus ir kubeliais supjaustytą duoną. Palikite 5 min., kad duona permirktų. Tada viską maišykite, kol gausite vientisą masę.
3. Suplakite kiaušinius. Supilkite į paruoštą pudingo masę ir išmaišykite.
4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, išmaišykite su espreso milteliais ir pakepinkite migdolus.
5. Kepimo indą ištepkite sviestu. Paskirstykite pudingo masę, o viršų apibarstykite svieste keptais migdolais.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir kepkite pudingą tokioje temperatūroje 35-45 minutes.
7. Pudingą ištraukite iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti.
8. Patiekite su ledais arba grietinėle.

Šokoladinis duonos pyragas Velykoms

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1. Supjaustykite kubeliais batoną.
2. Ištirpinkite baltą šokoladą. Į jį įmaišykite kakavą, kondensuotą pieną, likerius, miltus ir kubeliais supjaustytą duoną. Palikite 5 min., kad duona permirktų. Tada viską maišykite, kol gausite vientisą masę.
3. Suplakite kiaušinius. Supilkite į paruoštą pudingo masę ir išmaišykite.
4. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, išmaišykite su espreso milteliais ir pakepinkite migdolus.
5. Kepimo indą ištepkite sviestu. Paskirstykite pudingo masę, o viršų apibarstykite svieste keptais migdolais.
6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir kepkite pudingą tokioje temperatūroje 35-45 minutes.
7. Pudingą ištraukite iš orkaitės ir leiskite jam atvėsti.
8. Patiekite su ledais arba grietinėle.

Receptą atsiuntė Samanta

Komentarai


Daugiau receptų