Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis graikinių riešutų pyragas
AUTORIUS:
Inga
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
100 gramų graikinių riešutų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas kiaušinių (trynys)
1 stiklinė kvietinių miltų
200 gramų pieniško šokolado
šiek tiek druskos
140 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinti sviestą ir šokoladą.
Ataušinti ir sudėti į masę cukrų, druską, bei vanilinį cukrų.
Įplakti kiaušinius ir kiaušinio trynį.
Suberti miltus, smulkiai sukapotus graikinius riešutus ir maišyti, kol tešla taps vientisa.
Paimti keturkampę formą ir jos dugną iškloti kepimo popieriumi.
Įpilti tešlą į formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Puošti pagal savo skonį.
Skanaus.

Šokoladinis graikinių riešutų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištirpinti sviestą ir šokoladą.
Ataušinti ir sudėti į masę cukrų, druską, bei vanilinį cukrų.
Įplakti kiaušinius ir kiaušinio trynį.
Suberti miltus, smulkiai sukapotus graikinius riešutus ir maišyti, kol tešla taps vientisa.
Paimti keturkampę formą ir jos dugną iškloti kepimo popieriumi.
Įpilti tešlą į formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Puošti pagal savo skonį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai (8)


  • Justina 2012-12-16 19:06

    Žiauriai skanus pyragas :super2:


  • audra 2012-03-26 20:37

    pameginau si pyraga, nes atrode nuotraukoje, kad bus purus, taciau iskepus gavosi toks kaip blynas, jokio purumo, o kita diena isvis paliko kietas, buvo galima grauzti....uz tai tik 2 balai, ir tai per akis :-p tie du balai tik uz skoni...


  • Virga 2011-06-26 15:56

    labai skanus pyragas isejo,tirpsta burnoje.. :jee: ,o kol karstas labai skaniai valgosi su vaniliniais ledais.. :mmm:


  • Dainius 2010-09-06 15:55

    nors man ir 12 metu vistiek kepu pyragus reiks ir sita pabandyt atrodo skaniai :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)


  • viktoras 2010-05-09 19:06

    Mmmmm labai skaniai gavosi - dekui!


  • slapuke 2010-03-29 18:19

    O KAS ANT TO PIRAGO virsaus-tas baltas turiu omeni :galvoju: -kaskaip grazei atrodo-gal grietinele :-? - mmmm...-nezinau....


  • zivile 2010-02-09 22:34

    ismeginsiu ir as si recepta. gal but ir visai nieko skonis turetu buti.


  • as 2009-12-05 20:20

    turetu but kazkoks :-)


Daugiau receptų