Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis keksas
AUTORIUS:
Jelena
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1.5 stiklinės cukraus pudros
0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
1 arbatinis šaukštelis imbierų
100 gramų kakavos
0.5 arbatinio šaukštelio muskato
1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
2 vienetai kiaušinių (dideli)
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado
2 valgomieji šaukštai brendžio
šiek tiek druskos
230 gramų sviesto (nesūdytas)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 stiklinės džemo (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite apie 50-60 minučių.

Šokoladinis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais.
Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius.
Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus.
Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių.
Kepkite apie 50-60 minučių.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai


Daugiau receptų