Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis keksas
AUTORIUS:
Alma
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų šokoladas ( juodasis)
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
100 gramų sviesto
šiek tiek aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Sviestą išplakti su cukrumi ir sumaišyti su tirpintu šokoladu, įmušti kiaušinius, sudėti kepimo miltelius su miltais. Gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą kepimo formą. Kepti 20 min. įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje.

Šokoladinis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą išplakti su cukrumi ir sumaišyti su tirpintu šokoladu, įmušti kiaušinius, sudėti kepimo miltelius su miltais. Gerai išmaišyti ir supilti į riebalais pateptą kepimo formą. Kepti 20 min. įkaitintoje iki 180°C temp. orkaitėje.

Receptą atsiuntė Alma

Komentarai


Daugiau receptų