Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis pyragas
AUTORIUS:
Lauryna
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės cukraus
2 stiklinės kvietinių miltų (1 stiklinė 200 ml)
2 stiklinės pieno (šiltas)
6 valgomieji šaukštai juodojo šokolado (sutarkuotas arba smulkiai sulaužytas)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremui:

2 šaukštai pieno
2 kiaušiniai
3 šaukštai miltų (arba 1 šaukštas krakmolo)
1 šaukštas cukraus

Gaminimas:
Kvietinius miltus sumaišome su šokolado drožlėmis, kepimo milteliais, cukrumi. Pilame pieno ir išmaišome. Turi gautis vientisa tešla.
Supilame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Kai šiek tiek pravės, perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai.
Pasigaminame kremą, kuriuo pyragą pertepsime.
Kiaušinius išmaišome su pienu. Suberiame cukrų, krakmolą arba miltus ir kaitiname ant silpnos ugnies, kol kremas pradeda tirštėti.
Juo pertepame savo pyragą.
O pyrago viršų aptepkite ištirpintu šokoladu.
Pyragą valgykite tik po 4 val. Šokoladas turi sukietėti.
Skanaus!

Šokoladinis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kremui:

2 šaukštai pieno
2 kiaušiniai
3 šaukštai miltų (arba 1 šaukštas krakmolo)
1 šaukštas cukraus

Gaminimas:
Kvietinius miltus sumaišome su šokolado drožlėmis, kepimo milteliais, cukrumi. Pilame pieno ir išmaišome. Turi gautis vientisa tešla.
Supilame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Kai šiek tiek pravės, perpjauname į dvi dalis. Gaunasi du biskvitiniai lakštai.
Pasigaminame kremą, kuriuo pyragą pertepsime.
Kiaušinius išmaišome su pienu. Suberiame cukrų, krakmolą arba miltus ir kaitiname ant silpnos ugnies, kol kremas pradeda tirštėti.
Juo pertepame savo pyragą.
O pyrago viršų aptepkite ištirpintu šokoladu.
Pyragą valgykite tik po 4 val. Šokoladas turi sukietėti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Lauryna

Komentarai (3)


  • Viktorija 2013-04-29 19:48

    Pats pyragas skanus, :-) bet kremas nesigavo.. :-( Kremas gavosi kaip blynu tešla.. :bloga:


  • marta 2011-09-04 22:14

    Manau, kad į šaldytuvą padėti :)


  • Petras 2011-09-03 21:25

    O pyraga 4 val į šaldytuva padet ar taip ant stalo palikt?


Daugiau receptų