Taigi, pirma imame didelį puodą, į jį beriame cukrų ir užpilame vandeniu šiek tiek, tada kaitiname tol kol uzvirs sirupas, kitame inde islydome juodaji sokolada kartu su slakeliu pieno.
Į cukrų tada pilame aliejų ir šokoladą, miltus, žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome, kiaušinius atskiriame trynį nuo baltymo, trynius dedame į tešlą, o baltymus su žiupsneliu druskos išsukame iki baltumo.
Atsargiai sudedame baltymus į tešlą ir išmaišome. Šauname į įkaitintą orkaitę 200 C ir kepame apie 20 min. Paliekame atvėsti, tada pagal skonį galima užpilti šokolado glajumi, riešutais ar patiekti su ledais.
Skanaus!

Šokoladinis pyragas "Geismas"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukraus |
5 arbatiniai šaukšteliai | kakavos |
2 arbatiniai šaukšteliai | kavos (tirpi) |
4 vienetai | kiaušinių |
150 gramų | kvietinių miltų |
5 valgomieji šaukštai | vandens |
100 gramų | juodojo šokolado |
1 arbatinis šaukštelis | druskos |
100 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Šokoladinis pyragas "Geismas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, 150 gramų
- Kakava, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Kava, tirpi, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Vanduo, 5 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 100 mililitrų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Taigi, pirma imame didelį puodą, į jį beriame cukrų ir užpilame vandeniu šiek tiek, tada kaitiname tol kol uzvirs sirupas, kitame inde islydome juodaji sokolada kartu su slakeliu pieno.
Į cukrų tada pilame aliejų ir šokoladą, miltus, žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišome, kiaušinius atskiriame trynį nuo baltymo, trynius dedame į tešlą, o baltymus su žiupsneliu druskos išsukame iki baltumo.
Atsargiai sudedame baltymus į tešlą ir išmaišome. Šauname į įkaitintą orkaitę 200 C ir kepame apie 20 min. Paliekame atvėsti, tada pagal skonį galima užpilti šokolado glajumi, riešutais ar patiekti su ledais.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (6)
kur kakao dingo ir tirpi kava?tai kaip su jais?dyrnai paraso nedabaige
kur kepimo milteliai?
iberiau kavos i vidu ir ismaisiau ziauriai skaniai gavosi
kepiau, labai patiko. siūlauu tikrai pagaminti. Ant viršaus išlydžiau šokoladą su riešutaiis ir užpyliau labai skaniai gavos:) Tėvam bei draugėm patikoo .
prie pyrago jo? :-D nes recepte tai neaisku ka su ja daryt :D :super:
puikus :super2: