Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis pyragas „Pagunda“
AUTORIUS:
Margarita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus (rudasis)
šiek tiek figų (džiovintos)
2 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
4 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
100 gramų juodojo šokolado
50 mililitrų likerio (Bailey)
150 gramų sviesto
10 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Ištirpinkite sviestą, šokoladą. Suberkite ir išmaišykite cukrų.
Palikite, kad atvėstų. Tuomet įmaišykite kiaušinius, jogurtą, likerį, miltus, kepimo miltelius ir džiovintas figas.
Tešlą sudėkite į formą, išlyginkite pyrago paviršių.
Kepkite 30 minučių 180° C laipsnių orkaitėje. Po to temperatūrą sumažinkite iki 160° C ir kepkite dar 40 minučių.

Šokoladinis pyragas „Pagunda“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištirpinkite sviestą, šokoladą. Suberkite ir išmaišykite cukrų.
Palikite, kad atvėstų. Tuomet įmaišykite kiaušinius, jogurtą, likerį, miltus, kepimo miltelius ir džiovintas figas.
Tešlą sudėkite į formą, išlyginkite pyrago paviršių.
Kepkite 30 minučių 180° C laipsnių orkaitėje. Po to temperatūrą sumažinkite iki 160° C ir kepkite dar 40 minučių.

Receptą atsiuntė Margarita

Komentarai (2)


  • Nesamonė 2016-08-11 17:03

    Kokia šlikštynė.


  • Ugnius 2016-04-16 09:42

    Tai labai skaniai atrodantis pyragas, bet dar neragavau


Daugiau receptų