Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis pyragas su sūrio kremu
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Nesaldus šokoladinis pyragas su puriu ir švelniu maskarponės sūrio sluoksniu. Ir labai greitai bei lengvai pagaminamas. Nesaldus šokoladinis pyragas su puriu ir švelniu maskarponės sūrio sluoksniu. Ir labai greitai bei lengvai pagaminamas. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų miltai
150 gramų juodojo šokolado (ne mažiau kaip 75% kakavos)
125 gramai sviesto
60 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų maskarponės sūris
120 gramų neriebi grietinėlė
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Garų vonelėje ištirpinti sviestą ir šokoladą. Maišant kaitinti, kol ištirps.
2.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, sumaišyti su šokolado ir sviesto mase, įsijoti miltus, berti druskos ir gerai viską išplakti.
3.
Krėsti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.
4.
Sūrį išplakti su cukrumi, kiaušiniu ir grietinėle. Krėsti įdarą ant iškepusio šokoladinio pagrindo ir grąžinti formą į orkaitę dar 20 minučių.
5.
Ataušinti pyragą išjungtoje orkaitėje. 3 valandas palaikyti šaldytuve ir tiekti supjausčius stačiakampiais.

Šokoladinis pyragas su sūrio kremu

Recepto autorius: Nesaldus šokoladinis pyragas su puriu ir švelniu maskarponės sūrio sluoksniu. Ir labai greitai bei lengvai pagaminamas. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Garų vonelėje ištirpinti sviestą ir šokoladą. Maišant kaitinti, kol ištirps.

  2. Kiaušinį išplakti su cukrumi, sumaišyti su šokolado ir sviesto mase, įsijoti miltus, berti druskos ir gerai viską išplakti.

  3. Krėsti tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 12 minučių.

  4. Sūrį išplakti su cukrumi, kiaušiniu ir grietinėle. Krėsti įdarą ant iškepusio šokoladinio pagrindo ir grąžinti formą į orkaitę dar 20 minučių.

  5. Ataušinti pyragą išjungtoje orkaitėje. 3 valandas palaikyti šaldytuve ir tiekti supjausčius stačiakampiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų