Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis pyragas su varške
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Šitas šokoladinis pyragas labai greitai ir lengvai pagaminamas. Tik kepimas užtruks apie valandą. Tiems, kas itin mėgsta šokoladą ir kakavą tai puikus pasirinkimas. Kakavos ir Šitas šokoladinis pyragas labai greitai ir lengvai pagaminamas. Tik kepimas užtruks apie valandą. Tiems, kas itin mėgsta šokoladą ir kakavą tai puikus pasirinkimas. Kakavos ir šokolado galima dėti ir daugiau, jei norisi dar ryškesnio skonio ir spalvos. Avietes galima pakeisti ir kitomis mėgstamomis uogomis: braškėmis, mėlynėmis, spanguolėmis, žemuogėmis, gervuogėmis, serbentais ir t.t. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
190 gramų sviesto (minkšto)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
135 gramai kvietinių miltų
90 gramų migdolų drožlių
75 gramai šokoladas (tirpintas)
45 gramai kakavos
30 gramų vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 saujelė aviečių (patiekiant)
Įdarui:
330 gramų varškės
100 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išsukti cukrų su sviestu iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską, vanilinį cukrų, migdolus.
2.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą. Leisti jam atvėsti ir tuomet įmaišyti į paruoštą masę.
3.
Ištepti kepimo formą sviestu ir supilti paruoštą masę.
4.
Tuomet ruošti įdarą. Suplakti varškę su sviestu. Suberti cukrų, miltus, įmušti kiaušinius. Gerai išplakti. Supilti paruoštą masę ant esamos kepimo formoje.
5.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min.

Šokoladinis pyragas su varške

Recepto autorius: Šitas šokoladinis pyragas labai greitai ir lengvai pagaminamas. Tik kepimas užtruks apie valandą. Tiems, kas itin mėgsta šokoladą ir kakavą tai puikus pasirinkimas. Kakavos ir ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išsukti cukrų su sviestu iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską, vanilinį cukrų, migdolus.

  2. Garų vonelėje ištirpinti šokoladą. Leisti jam atvėsti ir tuomet įmaišyti į paruoštą masę.

  3. Ištepti kepimo formą sviestu ir supilti paruoštą masę.

  4. Tuomet ruošti įdarą. Suplakti varškę su sviestu. Suberti cukrų, miltus, įmušti kiaušinius. Gerai išplakti. Supilti paruoštą masę ant esamos kepimo formoje.

  5. Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų