
Šokoladinis pyragas su varške
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
190 gramų | sviesto (minkšto) | |
3 vienetai | kiaušinių | |
150 gramų | cukraus | |
135 gramai | kvietinių miltų | |
90 gramų | migdolų drožlių | |
75 gramai | šokoladas (tirpintas) | |
45 gramai | kakavos | |
30 gramų | vanilinio cukraus | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 saujelė | aviečių (patiekiant) | |
Įdarui: | ||
330 gramų | varškės | |
100 gramų | sviesto (minkšto) | |
2 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | cukraus | |
3 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kakavos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išsukti cukrų su sviestu iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską, vanilinį cukrų, migdolus.
2.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą. Leisti jam atvėsti ir tuomet įmaišyti į paruoštą masę.
3.
Ištepti kepimo formą sviestu ir supilti paruoštą masę.
4.
Tuomet ruošti įdarą. Suplakti varškę su sviestu. Suberti cukrų, miltus, įmušti kiaušinius. Gerai išplakti. Supilti paruoštą masę ant esamos kepimo formoje.
5.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min.
Šokoladinis pyragas su varške
Dorianas
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Sviestas, minkšto, 190 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 135 gramai
- Migdolų drožlės, 90 gramų
- Šokoladas, tirpintas, 75 gramai
- Kakava, 45 gramai
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Avietės, patiekiant, 1 saujelė
- Varškė, 330 gramų
- Sviestas, minkšto, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Kakava, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išsukti cukrų su sviestu iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską, vanilinį cukrų, migdolus.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą. Leisti jam atvėsti ir tuomet įmaišyti į paruoštą masę.
Ištepti kepimo formą sviestu ir supilti paruoštą masę.
Tuomet ruošti įdarą. Suplakti varškę su sviestu. Suberti cukrų, miltus, įmušti kiaušinius. Gerai išplakti. Supilti paruoštą masę ant esamos kepimo formoje.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai