Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis sūrio pyragas su riešutais ir karamele
AUTORIUS:
Janina
INGREDIENTAI:
0.75 stiklinės cukraus (+ 2 v. š.)
2 valgomieji šaukštai margarino (išlydytas)
0.5 stiklinės pekanų riešutų (kapoti, kepinti)
3 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai pieno
150 gramų pieniško šokolado
32 vienetai saldainių (karameliniai (pvz., irisai))
750 gramų sūris (Philadelphia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
Sumaišykite pekano riešutus su margarinu bei 2 šaukštai cukraus ir gauta masę išklokite kepimo skardos apačią.
Karamelinius saldainius su pienu sudėkite į dubenį ir pakaitinkite apie 4-5 min. mikrobangų krosnelėje, kol saldainiai visiškai ištirpsta.
Saldainiams ištirpus masę gerai išmaišykite ir palikite pravėsti.
Sumaišykite grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
Įmaišykite kiaušinius, tirpintą šokoladą ir gautą masę supilkite į kepimo skardą.
Ant viršaus užliekite karamelinę masę.
Kepkite apie 30-40 min.
Skanaus.

Šokoladinis sūrio pyragas su riešutais ir karamele

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
Sumaišykite pekano riešutus su margarinu bei 2 šaukštai cukraus ir gauta masę išklokite kepimo skardos apačią.
Karamelinius saldainius su pienu sudėkite į dubenį ir pakaitinkite apie 4-5 min. mikrobangų krosnelėje, kol saldainiai visiškai ištirpsta.
Saldainiams ištirpus masę gerai išmaišykite ir palikite pravėsti.
Sumaišykite grietinėlės sūrį su likusiu cukrumi.
Įmaišykite kiaušinius, tirpintą šokoladą ir gautą masę supilkite į kepimo skardą.
Ant viršaus užliekite karamelinę masę.
Kepkite apie 30-40 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų