Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis tortas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
200 gramų grietinės
3 valgomieji šaukštai kakavos
3 valgomieji šaukštai miltai
3 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos
Kremui:
420 gramų grietinėlės
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
Glajui:
100 gramų juodojo šokolado
50 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplaku su cukrumi iki putų. Pilu grietinę, kurioje išmaišyta soda. Sijoju kakavą ir miltus į visą masę, išmaišau plaktuvu.
2.
Kepu apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.
3.
Grietinėlę išplaku iki purumo su pudra. Karštą biskvitą perpjaunu į 3 dalis ir pertepu grietinėlės kremu.
4.
Šokoladą šildau su pienu, maišau iki vientisos masės ir užlieju tortą. Puošiu cukraus pudros širdelėmis.

Šokoladinis tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Kremui: Glajui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplaku su cukrumi iki putų. Pilu grietinę, kurioje išmaišyta soda. Sijoju kakavą ir miltus į visą masę, išmaišau plaktuvu.

  2. Kepu apie 40 minučių, 170 C laipsnių kaitrumo orkaitėje.

  3. Grietinėlę išplaku iki purumo su pudra. Karštą biskvitą perpjaunu į 3 dalis ir pertepu grietinėlės kremu.

  4. Šokoladą šildau su pienu, maišau iki vientisos masės ir užlieju tortą. Puošiu cukraus pudros širdelėmis.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų