Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokoladinis tortas "Paršiukų rojus"
AUTORIUS:
Vitalija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės kvietinių miltų
2 skiltelės cukraus
30 gramų kepimo miltelių
6 valgomieji šaukštai kakavos
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vandens (verdantis)
1 stiklinė aliejaus
600 gramų šokoladas
600 mililitrų grietinėlės
šiek tiek šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladinis biskvitas: (gaminamas iš vakaro)

Sumaišyti sausus produktus.
Kiaušinius išplakti su aliejumi.
į kiaušinių masę supilame puse pieno, išplakame, tada puse sauso mišinio, išplakame, likusį pieną , išplakame ir likusį sausą mišinį.
įpilame karšto vandens ir gerai išplakame.
Kepame 180°C temp. orkaitėje 40 min.
Biskvitą geriausia išlaikyti 8 val. prieš panaudojant.
2.
Šokoladinis kremas:
"Ganaš'as" (gaminamas iš vakaro)
susmulkiname 200 g šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
po minutės gerai išmaišome ir paliekame nakčiai šaldytuve.
3.
Šokoladiniai putėsiai (ruošiami prieš sutepant tortą)
susmulkiname 200 gr šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
po minutės gerai išmaišome , kai atauš gerai išplakame iki putėsių.
4.
Šokoladas papuošimui:
200 gr. šokolado ištirpiname karštoje grietinėlėje (200 ml.) - dar šiltą šokoladą reikės užpilti ant torto .
5.
PAPUOŠIMAS

Biskvitą supjaustome ir pertepame Ganašu, uždedame kitą biskvitą ir sutepame putėsiais. Ant viršaus uždedame likusį biskvitą. Viršų apipilame grietinėlėje ištirpintu šokoladu.
Papuošiame šokoladukais ir cukrinės masės figurėlėm.

Šokoladinis tortas "Paršiukų rojus"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šokoladinis biskvitas: (gaminamas iš vakaro)

    Sumaišyti sausus produktus.
    Kiaušinius išplakti su aliejumi.
    į kiaušinių masę supilame puse pieno, išplakame, tada puse sauso mišinio, išplakame, likusį pieną , išplakame ir likusį sausą mišinį.
    įpilame karšto vandens ir gerai išplakame.
    Kepame 180°C temp. orkaitėje 40 min.
    Biskvitą geriausia išlaikyti 8 val. prieš panaudojant.

  2. Šokoladinis kremas:
    "Ganaš'as" (gaminamas iš vakaro)
    susmulkiname 200 g šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
    po minutės gerai išmaišome ir paliekame nakčiai šaldytuve.

  3. Šokoladiniai putėsiai (ruošiami prieš sutepant tortą)
    susmulkiname 200 gr šokolado ir užpilame karšta grietinėle (200 ml.)
    po minutės gerai išmaišome , kai atauš gerai išplakame iki putėsių.

  4. Šokoladas papuošimui:
    200 gr. šokolado ištirpiname karštoje grietinėlėje (200 ml.) - dar šiltą šokoladą reikės užpilti ant torto .

  5. PAPUOŠIMAS

    Biskvitą supjaustome ir pertepame Ganašu, uždedame kitą biskvitą ir sutepame putėsiais. Ant viršaus uždedame likusį biskvitą. Viršų apipilame grietinėlėje ištirpintu šokoladu.
    Papuošiame šokoladukais ir cukrinės masės figurėlėm.

Receptą atsiuntė Vitalija

Komentarai (2)


  • lol 2015-08-10 17:42

    jo


  • mmm 2014-10-07 13:27

    Talentinga...


Daugiau receptų