Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokolado ir sausainių pyragėliai
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis sausainių (trupinti)
100 gramų sviesto
1 valgomasis šaukštas cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
2 valgomieji šaukštai sirupo
100 gramų razinų
250 gramų šokoladas
1 valgomasis šaukštas sviesto
šiek tiek saldainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Virtuviniu kombainu ar grūstuvu sutrinti sausainius. Puode ant viryklės ištirpinti sviestą, palaukti, kol atvės, ir supilti į didelį indą. suberti cukrų, kakavos miltelius, išmaišyti. Tada supilti sirupą, sudėti trintus sausainius ir razinas, gerai sumaišyti (masė turi būti vientisa). Keturkampę kepimo formą (geriausia 22x22) iškloti kepimo popieriumi arba maistine plėvele. Mišinį supilti į formą, sulyginti šaukštu. Ištirpinti šokoladą ir šaukštą sviesto karšto vandens vonelėje. Šiuo mišiniu aptepti pyrago paviršių. Papuošti smulkiais spalvingais saldainukais. Įdėti į šaldytuvą ir palaikyti mažiausiai valandą. Supjaustyti gabaliukais.

Skanaus!

Patarimas: Geriau naudoti juodą šokoladą, nes su pienišku ar baltu labai saldu.

Šokolado ir sausainių pyragėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Virtuviniu kombainu ar grūstuvu sutrinti sausainius. Puode ant viryklės ištirpinti sviestą, palaukti, kol atvės, ir supilti į didelį indą. suberti cukrų, kakavos miltelius, išmaišyti. Tada supilti sirupą, sudėti trintus sausainius ir razinas, gerai sumaišyti (masė turi būti vientisa). Keturkampę kepimo formą (geriausia 22x22) iškloti kepimo popieriumi arba maistine plėvele. Mišinį supilti į formą, sulyginti šaukštu. Ištirpinti šokoladą ir šaukštą sviesto karšto vandens vonelėje. Šiuo mišiniu aptepti pyrago paviršių. Papuošti smulkiais spalvingais saldainukais. Įdėti į šaldytuvą ir palaikyti mažiausiai valandą. Supjaustyti gabaliukais.

Skanaus!

Patarimas: Geriau naudoti juodą šokoladą, nes su pienišku ar baltu labai saldu.

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (1)


  • Elinga 2016-05-17 08:43

    Kiek laiko reikia kepti?


Daugiau receptų