Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šokolado piure
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
50 gramų kakavos (milteliai)
4 vienetai kiaušinių (atskirti nuo baltymų)
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
50 gramų šokoladas (pieniškas)
3 valgomieji šaukštai vandens
2 valgomieji šaukštai brendžio
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Pienišką šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir ,kaitinant, garų vonelėje maišyti iki vientisos masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti. Sviestą išplakti su brendžiu. Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti brendinį sviestą. Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve per nakt. Patiekti su vaisiais ar uogomis.

Šokolado piure

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pienišką šokoladą, kakavos miltelius ir vandenį sudėti į dubenį ir ,kaitinant, garų vonelėje maišyti iki vientisos masės. Nuėmus nuo garų, suberti cukrų ir gerai išmaišyti. Sviestą išplakti su brendžiu. Gerai išplakti kiaušinių trynius ir ant jų supilti šokolado masę bei sudėti brendinį sviestą. Atsargiai įmaišyti į turimą masę kiaušinio baltymų plakinį. Supilstyti į desertines ir laikyti šaldytuve per nakt. Patiekti su vaisiais ar uogomis.

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai


Daugiau receptų