Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sotieji kepti sumuštiniai
AUTORIUS:
Aurelija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės batono
šiek tiek sviesto
1 galva svogūnų (smulkiai pjaustyti)
4 riekės kiaulės šoninės
4 riekės kiaulės prandinės
100 gramų sūris (tarkuotas, Cheddar)
šiek tiek pomidorų padažo
4 vienetai agurkų (raudinti, vidutinio dydžio)
2 vienetai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti batoną (apie 3 cm storio). Pertepti sviestu ir užberti svogūno.
2.
Supjaustyti kiaulienos sprandinę 1.5 cm storio griežinėliais. Taip pat supjaustyti šoninę (0.5 cm). Mėsą išvirti (apie 20 min.). Išvirus, nupjauti riebalus (nebūtina) ir supjaustyti kvadratėliais.
3.
Mėsą uždėti ant paruoštų batono riekių. Ant viršaus sudėti supjaustytus agurkus ir pomidorus.
4.
Užpilti šiek tiek pomidorų pasažo, užbarstyti sūrio ir kepti 10 - 15 min. įkaitintoje iki 200°C temp.

Sotieji kepti sumuštiniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti batoną (apie 3 cm storio). Pertepti sviestu ir užberti svogūno.

  2. Supjaustyti kiaulienos sprandinę 1.5 cm storio griežinėliais. Taip pat supjaustyti šoninę (0.5 cm). Mėsą išvirti (apie 20 min.). Išvirus, nupjauti riebalus (nebūtina) ir supjaustyti kvadratėliais.

  3. Mėsą uždėti ant paruoštų batono riekių. Ant viršaus sudėti supjaustytus agurkus ir pomidorus.

  4. Užpilti šiek tiek pomidorų pasažo, užbarstyti sūrio ir kepti 10 - 15 min. įkaitintoje iki 200°C temp.

Receptą atsiuntė Aurelija

Komentarai (1)


  • Matas 2014-05-29 16:21

    Geras


Daugiau receptų