Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sotus faršo apkepas
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnakų
3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)
1 vienetas raudonosios paprikos
3 valgomieji šaukštai majonezo
150 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnaką, sutarkuojame svogūną.
Gerai viską išmaišome.
2.
Paruoštą faršą dedame į aliejumi išteptą kepimo skardą (nedidelę).
Ant viršaus dedame juostelėmis supjaustytą papriką.
Pašauname į orkaitę.
3.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
Ištraukiame. Aptepame viską majonezu ir beriame tarkuotą fermentinį sūrį.
Pašauname į orkaitę dar 5 minutėms, kol išsilydis sūris.

Sotus faršo apkepas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnaką, sutarkuojame svogūną.
    Gerai viską išmaišome.

  2. Paruoštą faršą dedame į aliejumi išteptą kepimo skardą (nedidelę).
    Ant viršaus dedame juostelėmis supjaustytą papriką.
    Pašauname į orkaitę.

  3. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
    Ištraukiame. Aptepame viską majonezu ir beriame tarkuotą fermentinį sūrį.
    Pašauname į orkaitę dar 5 minutėms, kol išsilydis sūris.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų