Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sotūs lietiniai blynai su įdaru
AUTORIUS:
Julija
INGREDIENTAI:
1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
2 vienetai paprikų (raudonoji)
250 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
500 mililitrų pieno
270 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą.
Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus.
Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus.
Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus!

Sotūs lietiniai blynai su įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš pieno, miltų, 1 kiaušinio ir šiek tiek druskos paruošti blynų tešlą.
Iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius blynus.
Apkeptus blynus aptepti garstyčiomis ir sudėti plonas kumpio bei sūrio riekeles, paprikos juosteles bei nusunktus kukurūzus.
Blynus suvynioti, apvolioti 2 plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su aliejumi.
Patiekti šiltus su daržovėmis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai (5)


  • sudu vireja 2015-03-01 11:19

    nesamone


  • pakalnute 2015-01-21 10:50

    Reike pabandyt


  • as 2015-01-21 10:09

    valgyt galima su sakute


  • dovile 2014-11-04 14:27

    Su kuo galima valgyti blynus?


  • Kristina 2011-12-29 14:52

    Puikus blyneliai ,dar su tokiu ydaru nebuvau gaminusi :super:


Daugiau receptų