Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sotusis guliašas
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų mesos (malta (kiauliena - jautiena))
500 gramų bulvių
3 vienetai paprikų (raudona)
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas porų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.
2.
Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.
3.
Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių.

Skanaus.

Sotusis guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Maltą mėsą pagardinti druska, pipirais. Iš faršo suformuoti nedidelius rutuliukus. Visas daržovės supjaustyti kubeliais.

  2. Į karščiui atsparią keptuvę įpilti aliejaus ir apkepinti faršo kamuoliukus. Po viena pridėti porus, paprika, pomidorus, bulves. Po kiekvieno ingridiento troškinti 5 minutės. Gardinti druska, pipirais.

  3. Keptuvę įstatyti į iki 180 °C temp. įkaitintą orkaitę ir troškinti apie 30 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų