Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sotusis kelmukas
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulės faršo
500 gramų kiaulienos šonkaulių
4 skiltelės česnakų
100 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
6 žiupsneliai prieskonių
1 vienetas morkų
1 vienetas pomidorų pastos
10 vienetų marinuotų pievagrybių
20 gramų svogūnų laiškų
3 skiltelės citrinų
3 skiltelės agurkų
1 saujelė konservuotų kukurūzų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šonkauliukus įtrinkite prieskoniais, kapotais česnakais ir palikite keletui valandų pasimarinuotį.
2.
Paruoškite įdarą:
Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
Viską gerai išmaišykite.
3.
Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir kimškite faršo įdarą.
Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)

Sotusis kelmukas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šonkauliukus įtrinkite prieskoniais, kapotais česnakais ir palikite keletui valandų pasimarinuotį.

  2. Paruoškite įdarą:
    Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
    Viską gerai išmaišykite.

  3. Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir kimškite faršo įdarą.
    Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
    Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų