
Sotusis kelmukas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiaulės faršo |
500 gramų | kiaulienos šonkaulių |
4 skiltelės | česnakų |
100 gramų | pievagrybių |
1 vienetas | svogūnų |
6 žiupsneliai | prieskonių |
1 vienetas | morkų |
1 vienetas | pomidorų pastos |
10 vienetų | marinuotų pievagrybių |
20 gramų | svogūnų laiškų |
3 skiltelės | citrinų |
3 skiltelės | agurkų |
1 saujelė | konservuotų kukurūzų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šonkauliukus įtrinkite prieskoniais, kapotais česnakais ir palikite keletui valandų pasimarinuotį.
2.
Paruoškite įdarą:
Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
Viską gerai išmaišykite.
Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
Viską gerai išmaišykite.
3.
Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir kimškite faršo įdarą.
Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)
Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)
Sotusis kelmukas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
- Kiaulės šonkauliai, 500 gramų
- Česnakai, 4 skiltelės
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai, 6 žiupsneliai
- Morkos, 1 vienetas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Marinuoti pievagrybiai, 10 vienetų
- Svogūnų laiškai, 20 gramų
- Citrinos, 3 skiltelės
- Agurkai, 3 skiltelės
- Konservuoti kukurūzai, 1 saujelė
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus įtrinkite prieskoniais, kapotais česnakais ir palikite keletui valandų pasimarinuotį.
Paruoškite įdarą:
Į faršą berkite prieskonius ir dėkite pakepintus pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką.
Viską gerai išmaišykite.Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir kimškite faršo įdarą.
Pašaukite į orkaitę valandai laiko, temperatūroje 180 laipsnių.
Kai kelmas iškeps ir atvės, papuoškite daržovėmis (agurkai, pomidorai, svogūnų laiškai ir t.t.)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai