Spanguoles užpilkite šiltu vandeniu ir palikite maždaug 20 min.
Sumaišykite nusunktas spanguoles, cukrų, kiaušinį, citrinos žievelę ir margariną.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite kepimo miltelius, druską, prieskonius ir miltus.
Sumaišykite kartu sausus ir šlapius ingredientus ir gautą tešlą supilstykite į formeles.
Kepkite apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iš nurodytų ingredientų gausis maždaug 10 standartinio dydžio keksiukų.
Skanaus.

Spanguoliniai keksiukai
INGREDIENTAI:
0.6 stiklinės | cukraus |
0.3 stiklinės | margarino (tirpintas) |
1 vienetas | kiaušinių |
1.5 stiklinės | kvietinių miltų |
0.5 arbatinio šaukštelio | druskos |
0.5 arbatinio šaukštelio | prieskonių (cinamonas, gvazdikėliai, kvapieji pipirai, muskatas ir kardamonas) |
0.75 stiklinės | razinų |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo miltelių |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelės (tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Spanguoliniai keksiukai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3/5 stiklinės
- Margarinas, tirpintas, 1/3 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Prieskoniai, cinamonas, gvazdikėliai, kvapieji pipirai, muskatas ir kardamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Razinos, 3/4 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Spanguoles užpilkite šiltu vandeniu ir palikite maždaug 20 min.
Sumaišykite nusunktas spanguoles, cukrų, kiaušinį, citrinos žievelę ir margariną.
Atskirame dubenėlyje sumaišykite kepimo miltelius, druską, prieskonius ir miltus.
Sumaišykite kartu sausus ir šlapius ingredientus ir gautą tešlą supilstykite į formeles.
Kepkite apie 20 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Iš nurodytų ingredientų gausis maždaug 10 standartinio dydžio keksiukų.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai