Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Spanguolių uogienė su apelsinų marmeladu
AUTORIUS:
Andrius
INGREDIENTAI:
300 gramų apelsinų (marmeladas)
1 arbatinis šaukštelis cinamono
400 gramų cukraus
600 gramų spanguolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepimo formą ištepti sviestu, suberti spanguoles, cukrų ir cinamoną.
Uždengti formą su folga ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 50-55 min.
Karštą spanguolių masę sumaišyti su apelsinų marmeladu ir citrinos sultimis.

Spanguolių uogienė su apelsinų marmeladu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kepimo formą ištepti sviestu, suberti spanguoles, cukrų ir cinamoną.
Uždengti formą su folga ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 50-55 min.
Karštą spanguolių masę sumaišyti su apelsinų marmeladu ir citrinos sultimis.

Receptą atsiuntė Andrius

Komentarai


Daugiau receptų