Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šparagų sriuba
AUTORIUS:
Julija
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
6 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
500 mililitrų vandens
200 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 vienetas sultinio (kubeliai)
3 saujos šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagus nuvalome, pasmulkiname ir sudedame į puodą.
Užpilame vandeniu, įdedame cukraus, žiupsnelį druskos, sultinio kubelį ir verdame apie 30 min. virš nedidelės ugnies.
Tuomet išimame su kiaurasamčiu šparagus.
Kitame puode ištirpiname sviestą, sudedame apvirtus šparagus ir pakepiname apie 2 min.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Tuomet supilame grietinėlę ir nuo šparagų virimo likusį sultinį.
Maišant kaitiname sriubą, kol ji sutirštėja.
Tuomet supilstome į dubenėlius ir patiekiame.
Skanaus.

Šparagų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šparagus nuvalome, pasmulkiname ir sudedame į puodą.
Užpilame vandeniu, įdedame cukraus, žiupsnelį druskos, sultinio kubelį ir verdame apie 30 min. virš nedidelės ugnies.
Tuomet išimame su kiaurasamčiu šparagus.
Kitame puode ištirpiname sviestą, sudedame apvirtus šparagus ir pakepiname apie 2 min.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Tuomet supilame grietinėlę ir nuo šparagų virimo likusį sultinį.
Maišant kaitiname sriubą, kol ji sutirštėja.
Tuomet supilstome į dubenėlius ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų