Šparagus nuvalome, pasmulkiname ir sudedame į puodą.
Užpilame vandeniu, įdedame cukraus, žiupsnelį druskos, sultinio kubelį ir verdame apie 30 min. virš nedidelės ugnies.
Tuomet išimame su kiaurasamčiu šparagus.
Kitame puode ištirpiname sviestą, sudedame apvirtus šparagus ir pakepiname apie 2 min.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Tuomet supilame grietinėlę ir nuo šparagų virimo likusį sultinį.
Maišant kaitiname sriubą, kol ji sutirštėja.
Tuomet supilstome į dubenėlius ir patiekiame.
Skanaus.

Šparagų sriuba
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | cukraus |
6 valgomieji šaukštai | krapų (smulkinti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
500 mililitrų | vandens |
200 mililitrų | grietinėlės (30% riebumo) |
šiek tiek | druskos |
2 valgomieji šaukštai | sviesto |
1 vienetas | sultinio (kubeliai) |
3 saujos | šparagų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Krapai, smulkinti, 6 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 500 mililitrų
- Grietinėlė, 30% riebumo, 200 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, kubeliai, 1 vienetas
- Šparagai, 3 saujos
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Šparagus nuvalome, pasmulkiname ir sudedame į puodą.
Užpilame vandeniu, įdedame cukraus, žiupsnelį druskos, sultinio kubelį ir verdame apie 30 min. virš nedidelės ugnies.
Tuomet išimame su kiaurasamčiu šparagus.
Kitame puode ištirpiname sviestą, sudedame apvirtus šparagus ir pakepiname apie 2 min.
Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
Tuomet supilame grietinėlę ir nuo šparagų virimo likusį sultinį.
Maišant kaitiname sriubą, kol ji sutirštėja.
Tuomet supilstome į dubenėlius ir patiekiame.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai