Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Špinatų salotos su vištiena ir braškėmis
AUTORIUS:
Karolina
INGREDIENTAI:
šiek tiek medaus
šiek tiek rozmarino
šiek tiek salotų (iceberg)
šiek tiek špinatų
šiek tiek žemės riešutų
1 vienetas vištos filė
šiek tiek braškių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek cukinijos
šiek tiek kario
šiek tiek sūris (kietasis, "Džiugas")
šiek tiek gražgarsčių
šiek tiek sėklų (moliūgų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos gabaliukus marinuojame (bent 2 val.) medaus, kario ir rozmarino marinate.

Vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje.

Į dubenį sudedame špinatus, gražgarstes, salotas, skrudintus žemės riešutus ir moliūgų sėklas. Supjaustome braškes (pasiliekame keletą papuošimui).

Tada pakepiname cukinijų griežinėlius. Supjaustome braškes (keletą paliekame papuošimui).

Ant salotų sudedame karštą vištieną, cukinijų griežinėlius, pabarstome tarkuotu sūriu ir papuošiame braškėmis.

Ant

Taip pat pakepame cukinijos griežinėlius (ne daug aliejaus,kad tik šiektiek apskrustų).
Ant salotų sudedame karštą vištieną ir cukinijos griežinėlius. Pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Puošiame braškėmis.
P.s. Padažų nededu, bet mėgstantiems padažus tiktų alyvuogių aliejaus su citrina ir čiobreliais.
P.p.s. Puikiai tinka saldus šampanas arba baltas pusiau saldus atšaldytas vynas.

Špinatų salotos su vištiena ir braškėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos gabaliukus marinuojame (bent 2 val.) medaus, kario ir rozmarino marinate.

Vištienos gabaliukus apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje.

Į dubenį sudedame špinatus, gražgarstes, salotas, skrudintus žemės riešutus ir moliūgų sėklas. Supjaustome braškes (pasiliekame keletą papuošimui).

Tada pakepiname cukinijų griežinėlius. Supjaustome braškes (keletą paliekame papuošimui).

Ant salotų sudedame karštą vištieną, cukinijų griežinėlius, pabarstome tarkuotu sūriu ir papuošiame braškėmis.

Ant

Taip pat pakepame cukinijos griežinėlius (ne daug aliejaus,kad tik šiektiek apskrustų).
Ant salotų sudedame karštą vištieną ir cukinijos griežinėlius. Pabarstome smulkiai tarkuotu sūriu. Puošiame braškėmis.
P.s. Padažų nededu, bet mėgstantiems padažus tiktų alyvuogių aliejaus su citrina ir čiobreliais.
P.p.s. Puikiai tinka saldus šampanas arba baltas pusiau saldus atšaldytas vynas.

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai


Daugiau receptų