Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Spirgynė
AUTORIUS:
Ona
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
0.5 litro linų sėmenų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sėmenis reikia pakepinti keptuvėje, nuolat maišant, kol apskrus. Kepimo pabaigoje šiek tiek pasūdyti. Tada sumalama su kavamale iki miltelių. Galima valgyti tik pasūdytą arba dar pridėti pipirų ir smulkiai sukapotą svogūną.

Spirgynė valgoma su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Spirgynė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sėmenis reikia pakepinti keptuvėje, nuolat maišant, kol apskrus. Kepimo pabaigoje šiek tiek pasūdyti. Tada sumalama su kavamale iki miltelių. Galima valgyti tik pasūdytą arba dar pridėti pipirų ir smulkiai sukapotą svogūną.

Spirgynė valgoma su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Receptą atsiuntė Ona

Komentarai


Daugiau receptų