Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sprandinės vyniotinis ,,Siurprizas"
AUTORIUS:
Kristina
INGREDIENTAI:
100 gramų bruknių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai medaus
100 gramų špinatų (švieži arba šaldyti)
1 kilogramas kiaulės prandinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Gruziniški "Chmeli-suneli")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi apie 1,5 cm storio gabalas. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais, druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Špinatus šutinti karštame vandenyje. Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų - bruknių mase.

Susukti suktinį, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi.

Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temperatūros. Vyniotinį dėti į kepimo maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą.

Palikti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti.

Skanaus!

Sprandinės vyniotinis ,,Siurprizas"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sprandinę perpjauti išilgai, kad gautųsi apie 1,5 cm storio gabalas. Nestipriai išmušti. Kiaulieną pabarstyti prieskoniais, druska ir pipirais iš abiejų pusių.

Špinatus šutinti karštame vandenyje. Bruknes sutrinti. Špinatus sumaišyti su bruknėmis. Sprandinę aptepti špinatų - bruknių mase.

Susukti suktinį, kad špinatai su bruknėmis būtų viduje. Stipriai surišti siūlu. Iš visų pusių vyniotinį aptepti medumi.

Orkaitę įkaitinti iki 200 °C temperatūros. Vyniotinį dėti į kepimo maišelį ir kepti orkaitėje apie 1 valandą.

Palikti atvėsti maišelyje ir tik tada pjaustyti.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų