Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Spurgos
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai miltai
5 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dedame kiaušinius ir viską gerai išmaišome.
2.
Miltus, kepimo miltelius persijojant beriame į varškę.
3.
Giliame puode įkaitiname riebalus.
4.
Formuojame žiedelius ir verdame juos aliejuje, kol įgauna auksinį atspalvį.

Spurgos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškę ištriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, dedame kiaušinius ir viską gerai išmaišome.

  2. Miltus, kepimo miltelius persijojant beriame į varškę.

  3. Giliame puode įkaitiname riebalus.

  4. Formuojame žiedelius ir verdame juos aliejuje, kol įgauna auksinį atspalvį.

Receptą atsiuntė Diana

Komentarai (1)


  • Vardas 2018-01-28 20:17

    Kažkas ne taip su receptu. Teko miltų daug pridėti, nes viršus degė, o vidus liko žalias pagal šį receptą. Pridėjus miltų, gavosi kietokos (matyt dar grietinės reikėjo dadėti), bet bent jau gavosi. O šis receptas netikęs.


Daugiau receptų