Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
AUTORIUS:
Knorr
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (žalios)
4 česnakų
4 česnakų (askaloniniai)
šiek tiek imbierų (šviežias)
1 valgomasis šaukštas kalendrų (sėklos)
1 valgomasis šaukštas kmynų
200 gramų lešių (raudonieji)
90 mililitrų aliejaus
1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
1 vienetas čili pipirų
2 valgomieji šaukštai kario
300 gramų vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Raudonuosius lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą nedideliais kubeliais. Vėliau, prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Galite naudoti ir grūstuvę.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Tuomet suberkite prieskonius: kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pakepinkite kelias minutes. Sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir anksčiau sugrūstus prieskonius. Kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, vis pamaišydami, kad neprisviltų.

Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę. Troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.

Pagardinkite spaustomis žaliųjų citrinų sultimis ir smulkintomis kalendromis.

Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Raudonuosius lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą nedideliais kubeliais. Vėliau, prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Galite naudoti ir grūstuvę.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Tuomet suberkite prieskonius: kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pakepinkite kelias minutes. Sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir anksčiau sugrūstus prieskonius. Kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, vis pamaišydami, kad neprisviltų.

Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę. Troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.

Pagardinkite spaustomis žaliųjų citrinų sultimis ir smulkintomis kalendromis.

Receptą atsiuntė Knorr

Komentarai


Daugiau receptų