Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sriuba su vištų širdelėmis
AUTORIUS:
Daina
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
1 česnakų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
700 gramų vištienos širdelių
200 gramų makaronų (vermišeliai)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame širdeles į didelį puodą, užpilame maždaug 3 l vandens, pasūdome ir užverdame.
Užvirus, pašaliname susidariusias putas, sumažiname ugnį ir verdame apie 40 min.
Tuo tarpu nuskutame bulves, supjaustome kubeliais ir sudedame į tą patį puodą su vištų širdelėmis.
Nuskutame morką bei svogūną.
Svogūną sukapojame ir pakepiname svieste.
Morką sutarkuojame ir kartu su pakepintais svogūnais sudedame į puodą.
Viską paverdame apie 10-15 min.
Tada sudedame makaronus, lauro lapelius, susmulkintą česnaką, paskaniname dar viską druska ir paverdame dar apie 5 min.
Patiekiame šiltą.
Skanaus.

Sriuba su vištų širdelėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sudedame širdeles į didelį puodą, užpilame maždaug 3 l vandens, pasūdome ir užverdame.
Užvirus, pašaliname susidariusias putas, sumažiname ugnį ir verdame apie 40 min.
Tuo tarpu nuskutame bulves, supjaustome kubeliais ir sudedame į tą patį puodą su vištų širdelėmis.
Nuskutame morką bei svogūną.
Svogūną sukapojame ir pakepiname svieste.
Morką sutarkuojame ir kartu su pakepintais svogūnais sudedame į puodą.
Viską paverdame apie 10-15 min.
Tada sudedame makaronus, lauro lapelius, susmulkintą česnaką, paskaniname dar viską druska ir paverdame dar apie 5 min.
Patiekiame šiltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Daina

Komentarai


Daugiau receptų