Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Starkis, troškintas su bulvėmis grietinės padaže
AUTORIUS:
Arina
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek starkių (1-1,5)
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytą ir nuo kaulų išlaisvintą sterką supjaustome gabaliukais, pasūdome, apvoliojame miltuose, iškepame.
Nuluptas bulves supjaustome skrituliukais (ar kaip kam patinka), jei stori - apkepiname, jei labai plonai supjaustome, tada nereikia kepinti.
Į atsparų ugniai indą, suteptą sviestu, dedame apatinį sluoksnį bulvių, iš viršaus sudedame paruoštą žuvį, viską užpilame grietine, uždengiame, pabarstome druska bei kiekvienam patinkančiais prieskoniais ir pašaunamę į įkaitusią orkaitę (150 C), paliekame 30-40 min.

Starkis, troškintas su bulvėmis grietinės padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalytą ir nuo kaulų išlaisvintą sterką supjaustome gabaliukais, pasūdome, apvoliojame miltuose, iškepame.
Nuluptas bulves supjaustome skrituliukais (ar kaip kam patinka), jei stori - apkepiname, jei labai plonai supjaustome, tada nereikia kepinti.
Į atsparų ugniai indą, suteptą sviestu, dedame apatinį sluoksnį bulvių, iš viršaus sudedame paruoštą žuvį, viską užpilame grietine, uždengiame, pabarstome druska bei kiekvienam patinkančiais prieskoniais ir pašaunamę į įkaitusią orkaitę (150 C), paliekame 30-40 min.

Receptą atsiuntė Arina

Komentarai


Daugiau receptų