Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Stirnienos guliašas su baravykais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas paprikų (raudonoji)
3 vienetai pomidorų pastos
100 gramų ryžių
3 vienetai svogūnų
300 gramų baravykų (švieži)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žvėrienos)
šiek tiek mėtų (lapeliai)
500 gramų stirnienos
0.5 stiklinės pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Stirnieną nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais, nusausinti. Į įkaitintą keptuvę sudėti mėsą ir kepti vidutinėje temperatūroje 3-4 min. iš abiejų pusių, kol paskrus. Mėsą išimti ir sudėti į dubenį.

Į keptuvę berti supjaustytus baravykus, smulkiai supjaustytus svogūnus, griežinėliais supjaustytas paprikas, nuluptus be sėklų pomidorus, pagardinti prieskoniais. Uždengti dangčiu ir sumažinti temperatūrą iki minimumo, troškinti 10-12 min. Įpilti pusę stiklinės pomidorų tyrės, įmesti susmulkintą lauro lapą, išspausti česnako skilteles, sudėti mėsą ir troškinti 10-12min.
Patiekti su ryžiais, papuošti mėtos lapeliais.

Stirnienos guliašas su baravykais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Stirnieną nuplauti, supjaustyti plonais griežinėliais, nusausinti. Į įkaitintą keptuvę sudėti mėsą ir kepti vidutinėje temperatūroje 3-4 min. iš abiejų pusių, kol paskrus. Mėsą išimti ir sudėti į dubenį.

Į keptuvę berti supjaustytus baravykus, smulkiai supjaustytus svogūnus, griežinėliais supjaustytas paprikas, nuluptus be sėklų pomidorus, pagardinti prieskoniais. Uždengti dangčiu ir sumažinti temperatūrą iki minimumo, troškinti 10-12 min. Įpilti pusę stiklinės pomidorų tyrės, įmesti susmulkintą lauro lapą, išspausti česnako skilteles, sudėti mėsą ir troškinti 10-12min.
Patiekti su ryžiais, papuošti mėtos lapeliais.

Komentarai (7)


  • junas 2011-10-27 21:04

    O. Armenu virtuve, kazkas egzotiska . :super: :super:


  • junas 2011-10-27 21:01

    s ta svediska virtuve. Ka cia raso su savo tais receptais , grynas melas. :bloga: :bloga:


  • junas 2011-10-27 20:58

    Tai visai sau nieko. Nu reks kcharinti. :-D


  • aina 2011-10-07 20:42

    pabandysiu,o del kietumo panaikinimo,reikia bent per nakti mesos gabaliukus aliejuje palaikyti,tada suminksteja,ir buna kaip tik ;-)


  • (anonimas) 2010-12-14 10:53

    stirniena yra kietoka mėsa, todėl tiek laiko kepant mėsa tikrai bus kieta ir neiškepusi


  • gintautas 2010-09-15 10:58

    BANDYSIU GAMINTI


  • ieve 2010-07-26 11:02

    %-)


Daugiau receptų