Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Storapadė pica
AUTORIUS:
Elė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
0.5 vieneto svogūnų
300 gramų kvietinių miltų
100 gramų pieno
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek pievagrybių
100 gramų vandens
100 gramų dešros (saliami arba kitokia mėsa)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
20 gramų kepimo miltelių
200 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje).
Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame.
Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla.
Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min.
Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus:
1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena;
2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai;
3. vištiena, ananasai, kumpis;
4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai.
Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą.
Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių.
Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi.
Skanaus!

Storapadė pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš miltų, kepimo miltelių, vandens, pieno, druskos, cukraus bei aliejaus užminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti šiltai apie 20 min. (geriausiai šiltoje, maždaug 40 laipsnių temperatūros orkaitėje).
Tada sūrio dalį susipjaustome šiaudeliais, o kitą dalį sutarkuojame.
Picos paplotį dedame į kepimo indą ir ties kraštais įdedame sūrio lazdeles ir šiek tiek užlenkiame su tešla.
Šauname į 220 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 10 min.
Kai padas jau bus šiek tiek gelsvas ir sutvirtėjęs, tada jį patepame pomidorų padažu, dedame tarkuotą sūrį ir mėgstamus ingredientus:
1. saliami, paprika, svogūnai, vištiena;
2. kumpis, pievagrybiai, svogūnai;
3. vištiena, ananasai, kumpis;
4. kumpis, pomidorai, fetos sūris, svogūnai.
Būtina,i baigę kepti, pabarstome oreganu ar baziliku - suteiks gerą kvapą.
Jei norite aštrios picos, užpilkite tabasco padažo ar aitriųjų paprikų miltelių.
Kad pica neišdžiūtų, patepame jos kraštelius aliejumi.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Elė

Komentarai (16)


  • Agne 2015-02-26 13:55

    Mmmmmm... Labai skanu... :)


  • janina 2014-12-18 19:36

    skanumynas


  • Rasa 2013-08-13 16:06

    O kokio storio kocioti pada?


  • Greta 2012-05-18 18:42

    o tešlos tik tiek išeina kiek šitoje nuotraukoje ? ;P


  • Viktorija,,Pergale" 2012-05-18 14:54

    manau,kad jis labai skanus nors jo dar nebandziau pagaminti :super:


  • gintare 2012-03-05 17:04

    nu labai skanu,net gali pirstelius apsilaizyti....mano vaikai dievina sita pica :super: ;-) :-) :super:


  • DarkSecret 2012-02-11 14:50

    Kazkada kepiau, man patiko...Siandien vel kepsiu pietums... :super:


  • Laimute 2011-01-04 20:47

    gal ir gerai as sutinku su akwa :bravo: :-D %-) :-)


  • niam 2010-02-15 13:31

    8-| :bravo:


  • julija 2010-02-14 01:59

    butent !! :super:


Daugiau receptų