Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Studentiškas pyragas
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
šiek tiek pieno
500 gramų sausainių
500 gramų varškės
150 gramų sviesto
šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištrinti varškę, cukrų ir tirpintą sviestą.Varškės masę padalinti į dvi dalis. Į vieną įdėti du šaukštus kakavos, į kitą razinų ir gerai išmaišyti. Sausainius suminkštinti piene ir sudėti pagrindą, uždėti varškę su kakava,vėl dėti suminkštintus sausainius ir vėl varškę su razinomis, viršų aptepti tirpintu šokoladu.

Studentiškas pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištrinti varškę, cukrų ir tirpintą sviestą.Varškės masę padalinti į dvi dalis. Į vieną įdėti du šaukštus kakavos, į kitą razinų ir gerai išmaišyti. Sausainius suminkštinti piene ir sudėti pagrindą, uždėti varškę su kakava,vėl dėti suminkštintus sausainius ir vėl varškę su razinomis, viršų aptepti tirpintu šokoladu.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (12)


  • ginte 2009-12-04 12:56

    kažkodėl gavosi ne toks,kokio tikėjausi :-(


  • (anonimas) 2009-08-25 13:30

    O kokius kiekius visu produktu reiktu deti? :geda:


  • (anonimas) 2009-08-25 13:30

    O kokius kiekius visu produktu reiktu deti? :geda:


  • polo 2009-05-06 17:50

    dar neteko ji daryt,bet isivaizduoju kad turetu but visai neblogas.bandysiu :-D


  • Žaneta 2009-04-01 17:47

    isbandysiu ir as ;-)


  • liumda 2009-03-06 15:21

    :super2:


  • Rita 2009-02-01 18:57

    Tai, kad ir dabar sveriami sausainiai ne aukso kainos :-D . Mano panos labai išrankios, bet šitas pyragas tinka :super: .


  • Linaja 2009-02-01 13:37

    Kas neragaves lai patyli, nes sitas "pyragas" tikrai ziauriai skanus. Kai paragavau pirmakart, nepatikejau, kad pagrindas - paprasti sausainiai :super: Pamenu, buvau uzsikabliavusi ir vos ne kasdien darydavau. Cia pries pora metu, kai dar Norfoj sveriamu sausainiu kilas tekainavo 4 su centais. Tai tikrai savikaina gaudavosi juokinga :mmm:


  • Rita 2009-01-31 21:06

    tie sausainiai visai nepermirkę :-) , jų nereikia labai mirkinti piene, tik vos vos vieną puse kyštelti į pieną.
    Žinoma, kad galima ir išsikepti pyragą, bet čia jis kitoks, nekeptas, ir labai skanus :super: .


  • rita 2009-01-31 20:16

    panasiai kaip tinginys tik su varske :-D
    jau geriau isikepkit pyraga maziau kainuos nei sausainiai ir skaniau bus cia kazkokie permirke tie saausainiai vee


Daugiau receptų