Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Su ananasais troškinta vištiena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Vietoj vištienos galima naudoti kalakutieną, o vietoj bulvių krakmolo - kukurūzų krakmolą. Vietoj vištienos galima naudoti kalakutieną, o vietoj bulvių krakmolo - kukurūzų krakmolą. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų vištos filė
400 gramų konservuotų ananasų
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas bulvių krakmolas
2 arbatiniai šaukšteliai sojos padažo
1 žiupsnelis malto imbiero
1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumaišyti sojų padažą su šaukštu aliejaus, žiupsneliu imbiero, pipirų bei druskos. Vištieną supjaustyti juostelėmis ir 15-20 minučių palaikyti paruoštame marinate.
2.
Dalį ananasų gabaliukų pasilikti, nusipilti 70 ml sulčių iš skardinės.
3.
Įpilti į puodą aliejaus ir apkepti vištieną. Tuomet suberti ananasus, lieti pusę sulčių, kelis šaukštus vandens, pridengti dangčiu ir troškinti 10 minučių.
4.
Likusias sultis atskiesti puse tiek vandens, kiek liko sulčių, ir skystyje ištirpinti krakmolą. Supilti į puodą ir dar kelias minutes patroškinti.
5.
Troškinį palikti 5 minutes pastovėti ir tada tiekti su ryžiais.

Su ananasais troškinta vištiena

Recepto autorius: Vietoj vištienos galima naudoti kalakutieną, o vietoj bulvių krakmolo - kukurūzų krakmolą. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišyti sojų padažą su šaukštu aliejaus, žiupsneliu imbiero, pipirų bei druskos. Vištieną supjaustyti juostelėmis ir 15-20 minučių palaikyti paruoštame marinate.

  2. Dalį ananasų gabaliukų pasilikti, nusipilti 70 ml sulčių iš skardinės.

  3. Įpilti į puodą aliejaus ir apkepti vištieną. Tuomet suberti ananasus, lieti pusę sulčių, kelis šaukštus vandens, pridengti dangčiu ir troškinti 10 minučių.

  4. Likusias sultis atskiesti puse tiek vandens, kiek liko sulčių, ir skystyje ištirpinti krakmolą. Supilti į puodą ir dar kelias minutes patroškinti.

  5. Troškinį palikti 5 minutes pastovėti ir tada tiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų