Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Su krapais konservuoti patisonai
AUTORIUS:
janina
INGREDIENTAI:
5 vienetai krapų (viršūnėlės su sėklomis)
200 gramų medaus
100 mililitrų acto (vaisių)
1.3 litro vandens
2 kilogramai patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.

Su krapais konservuoti patisonai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.

Receptą atsiuntė janina

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2011-08-17 23:15

    :super: :super:


Daugiau receptų