Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Su morkomis keptas karšis
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
3 vienetai česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų
šiek tiek krapų
1 kilogramas morkų
šiek tiek paprikų (malta)
1 vienetas karšių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!

Su morkomis keptas karšis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų