Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!

Su morkomis keptas karšis
INGREDIENTAI:
3 vienetai | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
šiek tiek | kalendrų |
šiek tiek | krapų |
1 kilogramas | morkų |
šiek tiek | paprikų (malta) |
1 vienetas | karšių |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Su morkomis keptas karšis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Kalendra
- Krapai
- Morkos, 1 kilogramas
- Paprika, malta
- Karšis, 1 vienetas
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Karšį išdoroti, išvalyti, storesnes vietas kryžmai įpjauti aštriu peiliu ir įtrinti smulkintais česnakais bei kitais prieskoniais. Per naktį jį laikyti šaldytuve.
Morkas supjaustyti išilgai į 4-6 lazdeles. Jomis iškloti skardą, pabarstyti prieskoniais, pilti verdančio vandens. Ant morkų dėti žuvį, šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti 50 minučių. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai