Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Su riešutais kepti viščiuko sparneliai
AUTORIUS:
Justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek imbierų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kmynų
100 gramų medaus
šiek tiek vištienos sparnelių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (skardai patepti)
100 gramų sviesto
100 gramų riešutų (Jūsų mėgstami, kapoti arba malti)
šiek tiek mėtų (lapeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu.
Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti.
Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Su riešutais kepti viščiuko sparneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sparnelius įtrinkite sviesto, riešutų, medaus, imbiero, kmynų, mėtų, pipirų ir druskos mišiniu.
Po kelių valandų dėkite į riebalais išteptą skardą, apdenkite folija ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-40 min.
Prieš baigdami kepti nuimkite foliją ir leiskite mėsai parusti.
Jei trūksta riebalų, galite įpilti truputį vandens.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Justelez

Komentarai (5)


  • alma 2009-04-23 20:21

    :-p :-D %-) jolita,mudvi riesutus valgysim po sparneliu,vietoj deserto.


  • alma 2009-04-23 20:16

    jolita,mudvi riesutus valgysim po sparneliu,vietoj deserto.


  • jolita 2009-04-23 18:06

    o kur riesutai? ka su jais?
    :-( :-( :-( :-( :-( :-(


  • alma 2009-03-27 15:18

    :-( o ka daryt su riesutais? Kokie jie turetu buti?


  • jolanta 2009-02-06 15:21

    :super: :super: :super:


Daugiau receptų