Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūdyta lašiša
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas lašišų ( filė)
2 valgomieji šaukštai druskos
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek pipirai (malti, juodi)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Druską, pipirus, cukrų sumaišyti. Lašišos filė nusausinti popierinių rankšluoščių. Į stiklinio puodo dugną supilti pusė druskom mišinio, dėti lašišą odą į apačią ir ant viršaus suberti likusį druskos mišinį. Uždengti maistine plėvele ir palikti šaltai 12 - 18 val. Supjaustyti griežinėliais.

Skanaus.

Sūdyta lašiša

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Druską, pipirus, cukrų sumaišyti. Lašišos filė nusausinti popierinių rankšluoščių. Į stiklinio puodo dugną supilti pusė druskom mišinio, dėti lašišą odą į apačią ir ant viršaus suberti likusį druskos mišinį. Uždengti maistine plėvele ir palikti šaltai 12 - 18 val. Supjaustyti griežinėliais.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų