Padažo gamyba: petražolės trintuvu sutrinamos su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska ir pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant jo dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Viskas gardinama padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.

Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo šaltai rūkytos lašišos filė | |
100 gramų | svogūnų traškučių | |
8 vienetai | pomidorų pastos (vynuoginiai) | |
8 vienetai | alyvuogių (juodosios, su kauliuku) | |
8 vienetai | alyvuogių (žaliosios) | |
1 vienetas | paprikų (dviejų spalvų) | |
Padažui: | ||
20 gramų | petražolių | |
100 gramų | alyvuogių aliejaus | |
50 gramų | garstyčių (grūdėtos) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė, 400 gramų
- Svogūnų traškučiai, 100 gramų
- Pomidorai, vynuoginiai, 8 vienetai
- Alyvuogės, juodosios, su kauliuku, 8 vienetai
- Alyvuogės, žaliosios, 8 vienetai
- Paprika, dviejų spalvų, 1 vienetas
- Petražolės, 20 gramų
- Alyvuogių aliejus, 100 gramų
- Garstyčios, grūdėtos, 50 gramų
- Druska
- Pipirai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Padažo gamyba: petražolės trintuvu sutrinamos su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska ir pipirais.
Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant jo dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Viskas gardinama padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai