Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Graikiškas vištienos šašlykas suflakis (Σουβλάκι)
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Tai pats populiariausias greito maisto patiekalas Graikijoje. Skirtumas tarp šašlykų ir suflakių tas, kad suflakių nereikia marinuoti. Ir kai lankiausi Graikijoje tai tapo mano Tai pats populiariausias greito maisto patiekalas Graikijoje. Skirtumas tarp šašlykų ir suflakių tas, kad suflakių nereikia marinuoti. Ir kai lankiausi Graikijoje tai tapo mano pačiu mėgstamiausiu Graikijos virtuvės patiekalu. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos krūtinėlė
4 vienetai bulvių
2 vienetai pomidorų pastos
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti vištų krūtinėles nedideliais gabalėliais.
2.
Mėsą iškepti keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje.
3.
Atskirai keptuvėje iškepti bulvytes, supjaustytas plonais šiaudeliais. Ir apibarstyti druska, pipirais bei džiovintais raudonėliais.
4.
Patiekti su bulvytėmis, pjaustytais pomidorais, tzatziki padažu, graikiškomis salotomis.

Graikiškas vištienos šašlykas suflakis (Σουβλάκι)

Recepto autorius: Tai pats populiariausias greito maisto patiekalas Graikijoje. Skirtumas tarp šašlykų ir suflakių tas, kad suflakių nereikia marinuoti. Ir kai lankiausi Graikijoje tai tapo mano ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustyti vištų krūtinėles nedideliais gabalėliais.

  2. Mėsą iškepti keptuvėje įkaitintame alyvuogių aliejuje.

  3. Atskirai keptuvėje iškepti bulvytes, supjaustytas plonais šiaudeliais. Ir apibarstyti druska, pipirais bei džiovintais raudonėliais.

  4. Patiekti su bulvytėmis, pjaustytais pomidorais, tzatziki padažu, graikiškomis salotomis.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų