Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Suktinukai "Balandėlis"
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 gūželė kopūstų (Pekini)
400 gramų kiaulienos (faršas)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
Padui:
150 mililitrų pomidorų pastos
Padažui:
150 mililitrų majonezo
150 mililitrų vandens (šaltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti.
2.
Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti.
3.
Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karščiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.
4.
Padažo gaminimas. Visus padažui skirtus ingridientus sumaišyti. Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.

Suktinukai "Balandėlis"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Padui: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pekino kopūsto lapus atskirti vieną nuo kito. Didesnius dėti į puodą ir virti apie 10 minučių. Mažus smulkiai supjaustyti.

  2. Į faršą dėti supjaustytus lapus, druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai sumaišyti.

  3. Didelius lapus išimti iš puodo ir atsargiai sudėti ant pjaustyklės. Ant kiekvieno lapo krašto dėti faršo ir susukti. Į karščiui atsparų indą dėti paruoštus suktinukus ir užpilti padažu.

  4. Padažo gaminimas. Visus padažui skirtus ingridientus sumaišyti. Padažo pripilti iki pusės suktinukų. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų