Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sulos šampanas
AUTORIUS:
Valentina
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus
10 gramų mielių
5 litrai sulos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską supilti į inda ir išmaišyti, geriausiai tinka bačkutė su kraneliu. Palaikyti 2-3 paras šiltai ir jau galima mėgautis putojančiu šampanu. Skanaus.

Sulos šampanas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viską supilti į inda ir išmaišyti, geriausiai tinka bačkutė su kraneliu. Palaikyti 2-3 paras šiltai ir jau galima mėgautis putojančiu šampanu. Skanaus.

Receptą atsiuntė Valentina

Komentarai (12)


  • Karolis 2016-03-29 14:44

    Ar laikiti uzsukta ar uzdenkt ar galima plasmasiniam butely???


  • Lukas 2016-03-22 08:57

    O mielės sausos turi būti?


  • Tadas 2012-03-23 16:50

    Man idomu pasidare, visus ingridientus sudejus, turi buti uzkimsta ar tik uždengta bet ne sandariai?


  • (anonimas) 2011-04-14 14:32

    trenkt tai trenkia, bet lengvai . na aisku kiek suvartoji :-D
    o laikom mes ji rusyje kaime. tai laikosi iki vasaros(ilgiau neuztenka) :-D


  • Kolia 2011-04-14 12:38

    Labai skaniai gaunasi skaniau uz sampana, bet mes sula su kandele sandaria ileidam i sulini ir nuo pavasario iki vasaros karsciu laikom.Karsta diena labai atgaivina, bet "trenkia" i galva alkoholis :-) :super:


  • daiva 2011-04-07 13:06

    beje o kokios laikymo salygos tokio sampano? kur,kame ir kiek laiko gali isstoveti? :galvoju:


  • daiva 2011-04-07 13:03

    8%????? :-o geras.... reiks pabandyt pasidaryt :mmm: kazkur skaiciau panasu receptuka tik plius y sudety yejo baltasis vynas,tai gal taip dar skaniau butu.. :galvoju: 5


  • deividaas 2011-01-15 15:00

    geras :soku: 8% gavosi po 5 litru ant dvieju koma buvo


  • ... 2010-10-07 13:22

    :super2: :taip:


  • (anonimas) 2010-10-07 07:56

    ar bandet kas ? koks stiprumas to geralo gaunasi ?


Daugiau receptų